Hurá! Kresky idú do vašej triedy

 

 

Učiteľky a učitelia, vychovávateľky a vychovávatelia! Presvedčte sa na vlastnej koži, že dočasné tetovačky Kresky sú nielen zábavné, ale vedia vám aj pomôcť s učením vo vašej triede.

Ak ste pedagogický pracovník a máte predstavu o tom, ako by vám Kresky mohli pomôcť vo výučbovom procese, vyplňte krátky dotazník v ktorom nám prezradíte, ako plánujete konkrétne Kresky využiť a my ich 30 z vás bezplatne, pre celú triedu, pošleme priamo do školy. 

 

Výber konkrétnych Kresiek z našej ponuky je na vás. Či už pôjde o Kresky s motívom Pod stromami alebo motívom Vtáky na prírodovedu, tetovačky Planéty na Zemepis, alebo Leto pre všetkých na výučbu slovíčok cudzieho jazyka – rozhodnutie je na vás.

  

INFORMÁCIE K VÝZVE

Výzva je určená učiteľkám, učiteľom, a pedagogickým pracovníkom, ktorí majú konkrétnu predstavu, ako dočasné tetovačky Kresky zakomponovať do výučbového procesu. Podmienkou na získanie Kresiek je vyplnenie dotazníka, na základe ktorého vyberieme 30 pedagogických zámerov, ktoré podporíme poskytnutím bezplatných Kresiek.

Samotný dotazník je veľmi jednoduchý a jeho vyplnenie by vám nemalo zabrať viac než 5 - 10 minút. Spôsob použitia Kresiek vo výučbovom procese je plne v rukách vyučujúceho.

PODMIENKY VÝZVY

Podmienkou pre získanie bezplatných Kresiek na pedagogický účel je vyplnenie dotazníka pedagógom. 

  • Posledný termín na vyplnenie dotazníka je 14. 2. 2024.
  • Dočasné tetovačky Kresky odošleme tridsiatim vybraným učiteľom na adresu ich škôl do 21. 2. 2024.
  • Získané osobné údaje (meno a kontaktné údaje), použijeme iba na doručenie zásielok.
  • Údaje získané z dotazníkov použijeme v anonymizovanej forme na interné účely (najmä spôsob použitia Kresiek a použité motívy)
  • Vyhradzujeme si právo výberu škôl, do ktorých Kresky zašleme.
  • Taktiež si vyhradzujeme právo zmeniť počet tried, ktorým bezplatné Kresky poskytneme. 
  • Vybrané Kresky posielame do škôl na území Slovenskej a Českej republiky.
  • Dotazník môže pedagóg vyplniť aj viackrát, pokiaľ má záujem Kresky použiť vo viacerých triedach, alebo na rôznych predmetoch. 
  • Maximálny počet bezplatne poskytnutých Kresiek je 50 ks na triedu 

 

Vyplniť dotazník a získať Kresky pre vašu triedu 

 

O KRESKÁCH

Dočasné tetovačky Kresky sú bezpečné a dermatologicky testované. Okrem toho sú odolné, a to aj voči vode. Určené sú pre deti od troch rokov.

Dočasné tetovačky Kresky v rozosielaných balíčkoch budú poskytnuté v bezchybnom stave v režime „bez obalu“ (individuálne nebalené, avšak hygienicky skupinovo zabalené v tape-lock vrecku).

Snažíme sa robiť všetko s ohľadom na životné prostredie. Všetky zvyšky po natetovaní je možné recyklovať ako papierový odpad, alebo ich dokonca aj kompostovať v bežnom domácom kompostéri.

 

SME ZVEDAVÍ!

Za poskytnuté Kresky nežiadame žiadne protiplnenie, poteší nás však spätná väzba.

Poteší nás, ak sa s nami podelíte o vaše pedagogické skúsenosti s Kreskami. Môžete nám poslať krátku správu napríklad mailom, alebo cez sociálne siete. Radi sa dozvieme, ako vám Kresky pri vašej práci pomohli, čo vašim žiakom a žiačkam priniesli a ako ste si ich užili :)

 

 

 

Späť do obchodu