Marec - mesiac knihy s Kreskami

Dočasné tetovačky Kresky si veľmi dobre rozumejú s knihami. Kresky vedia knihe dodať ďalší rozmer, zhmotniť jej ilustrácie a kniha dokáže na oplátku Kreskám dodať príbeh. 

Nie je preto prekvapením, že v stálej ponuke sú tetovačky Kresky s knižnými motívmi, aktuálne napríklad: Afrika z kufríka, Slovenské zvieratká alebo Brlôžky. Množstvo ďalších motívov sme ako Vlastné Kresky vyrobili priamo pre kníhkupectvá a vydavateľstvá. Pýtate sa prečo vydávame a vyrábame toľko Kresiek práve v súvislosti s knihami? Kresky a knihy si rozumejú, osvedčili sa a skvele sa dopĺňajú a to nielen v marci :)

 

Priateľstvo Kresiek a kníh

 

Kresky ako súčasť propagácie
Kresky sa osvedčili ako merch pri podpore predaja knihy. Sú trvanlivé, zmestia sa do knihy a cenovo dostupné sú prakticky pre akýkoľvek náklad knihy. Cenovo atraktívne sú najmä pre stredné a vyššie náklady kníh v úlohe prílohy ku knihe. Vaše Vlastné Kresky ku knihe dokážeme vyrobiť už od 250 ks Kresiek vo formáte A6, v prípade iných formátov od 2 500 ks.


Knižné tetovačky ako predajný artikel
Vydanie knihy dá množstvo práce na každej úrovni. Ak si pri podpise licencie s ilustrátorkou alebo ilustrátorom dohodnete rozšírenie licencie o vydanie tetovačiek, získate nový predajný predmet ako doplnok ku knihe. Pri tlači tetovačiek úzko spolupracujeme s knižnými ilustrátormi, aby boli spokojní s tým, ako vyzerajú ich ilustrácie aj po natetovaní na kožu. Ak majú motívy vyzerať presne ako v knihe, radi poradíme, ako pripraviť podklady tak, aby sa Vlastné Kresky dali vytlačiť aj s doplnkovou bielou farbou.  

 

Experimentálne formáty
Vlastné Kresky môžu fungovať ako médium aj pre menší literárny formát. Príkladom je napríklad starší motív Čistá duša, ktorý sme kedysi vydali vo forme tetovačiek. Krátke myšlienky zachytené na dočasných tetovačkách podtrhovali údernosť myšlienky a bolo iba na jej nositeľoch, či z nich spravia trvalú spomienku :)

kRESKY_cISTA_DUSA

Kresky Čistá duša

 

Knižné Kresky ako záložka?
Hodia sa Kresky ako záložka? Vieme, že ak sú Kresky súčasťou knihy, čitatelia ju radi používajú ako záložku, málokedy si však túto úlohu udrží až do dočítania knihy. Kreska teda býva skôr záložka jednorazová - obyčajne skončí rozstrihaná a natetovaná :)

 

Martinus_Kresky_tetovacky_knihomolske

Knihomoľské Kresky s knižnými motívmi pre sieť kníkupectiev Martinus sme vydali v roku 2018 

 

Absynt_Kresky_tetovacky_jaternice

Skvelé Vlastné Kresky s jaternicami pre vydavateľstvo Absynt :) (rok 2021)

 

Tatran_Kresky_tetovacky_Kde raky spievaju

Ukážka Vlastných Kresiek pre vydavateľstvo Tatran vyrobených pri príležitosti slovenského prekladu románu Kde raky spievajú (rok 2022)

 

matus_kontakt_14

Späť do obchodu